Σύντομο Βιογραφικό

ΠΟΥΛΟΥΔΗ ΝΑΝΣΥ

CVphotoΑναπληρώτρια Καθηγήτρια

210-8203 687
pouloudi@aueb.gr
http://istlab.dmst.aueb.gr/%7Epouloudi/
Πλήρες Βιογραφικό [doc]

Η Αθανασία (Νάνσυ) Πουλούδη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει Πτυχίο Πληροφορικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1991) και Μεταπτυχιακό (1993) και Διδακτορικό Δίπλωμα (1998) στα Πληροφοριακά Συστήματα από το London School of Economics, όπου σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Ξεκίνησε την ακαδημαϊκή της σταδιοδρομία ως Λέκτορας στο Brunel University (1997-2001). Το 2001 εκλέχθηκε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το 2006 εκλέχθηκε Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Στα πλαίσια της επιστημονικής της δράσης έχει δημοσιεύσει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών περιοδικών και έχει λάβει συμμετοχή σε πολλά διεθνή επιστημονικά Συνέδρια. Το 2004 ήταν Πρόεδρος του διεθνούς Συνεδρίου ETHICOMP και του Πρώτου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Είναι, επίσης, μέλος της επιτροπής προγράμματος διεθνών συνεδρίων και κριτής σε πολλά επιστημονικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το European Journal of Information Systems και το IT & People, όπου είναι Associate Editor. Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά έργα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για το Ερευνητικό Κέντρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Τα τρέχοντα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων και τη Μελέτη Οργανωσιακών Αλλαγών και των Στρατηγικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων που σχετίζονται με την Υλοποίηση Πληροφοριακών Συστημάτων.


Εκτύπωση Σελίδας