Σύντομο Βιογραφικό

ΛΟΡΕΝΤΖΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

CVphotoΠανεπιστημιακός Υπότροφος

210-
paloren@aueb.gr

Πλήρες Βιογραφικό [pdf]

Ο Παναγιώτης Λορεντζιάδης διδάσκει Ποσοτικές Μεθόδους στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχει λάβει Master of Arts και Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) σε Στατιστική από το University of California, Berkeley, USA. Η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα: «Forecasts in Oil Exploration and Prospect Evaluation for Financial Decision: A Semiparametric Approach».

Έχει διδάξει στο University of California, Berkeley, και έχει εργαστεί ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου La Verne, California (Athens Campus). Επίσης, ασχολείται με consulting και project management εταιρειών. Ο χώρος ειδίκευσης του είναι η Ποσοτική Ανάλυση για Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εφαρμοσμένες Μέθόδοι Στατιστικής σε Επιχειρήσεις, Επιχειρησιακή Έρευνα και Διοικητική των Επιχειρήσεων. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως το European Journal of Operational Research, Omega, Operational Research, κ.α. και έχει λάβει διάκριση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, καθώς και Πιστοποιητικό Εξαιρετικής Συνεισφοράς από το U.S. Department of Defense.


Εκτύπωση Σελίδας