Καλωσορίσατε

στον προσωπικό ιστότοπο του Γ. Ι. Σιώμκου.

Μέσω αυτού μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τις επιστημονικές, διδακτικές κι ερευνητικές δραστηριότητές μου, οι οποίες καλύπτουν τα επιστημονικά πεδία της Συμπεριφοράς Καταναλωτή, του Στρατηγικού Μάρκετινγκ, της Έρευνας Αγοράς, του Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ, του Μάρκετινγκ Ψυχαγωγίας και της Διαχείρισης Κρίσεων (Crisis Management). Για το τελευταίο μάλιστα έχει αφιερωθεί ειδικός χώρος ενημέρωσης στον παρόντα ιστότοπο. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάθε διαθέσιμο σύνδεσμο, αλλά και να «κατεβάσετε» τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν, αρκεί κατά τη χρήση τους να δίνετε τις αρμόζουσες αναφορές στις πηγές τους. Εύχομαι το υλικό του ιστοτόπου να σας φανεί ενδιαφέρον και χρήσιμο.

 

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη
Γ. Ι. Σ.


 

Τα Νέα Μου

Συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή κ. Γ. Σιώμκου στις εργασίες στην 61η Σύνοδο Πρυτάνεων & Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών των Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.
Περισσότερα...


photoΝέος Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Καθηγητής Γ. Σιώμκος.


Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Καταναλωτικές Επιδημίες» των καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Σιώμκου και Π. Μουρδουκούτα, των εκδόσεων Σταμούλη, στη Στοά του Βιβλίου. Στο πάνελ των εισηγητών συμμετείχαν ο κ. Δημήτρης Μανιατάκης, Οικονομολόγος, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος, ο κ. Αντώνης Κελεσής, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Μάντης Α.Ε., ο κ. Βαγγέλης Καμάρης, Γενικός Διευθυντής της Home Entertainment Division (Ελλάδα και Βαλκάνια), Audiovisual Enterprises S.A.


Καταναλωτικές Επιδημίες
Καταναλωτικές Επιδημίες
Περισσότερα...

Έρευνα Αγοράς
Έρευνα Αγοράς
Περισσότερα...

Νέες Κυκλοφορίες

The Seven Principles of WOM and Buzz Marketing
The Seven Principles of WOM and Buzz Marketing Περισσότερα...

© Copyright 2009 George J. Siomkos